Agenda Cervesera

01

L'Acadèmia de la Cervesa

Ipa, doble ipa, triple ipa, DDH ipa, porter, stout, lambic, gueuze, saison, grisette, barrel-aged double imperial stout… Algú s’ha perdut? Cap problema, arriba l’Acadèmia de la Cervesa.

.

02

Black & Soul

Presentem el maridatge més obscur. Una selecció exclusiva de cerveses negres locals i internacionals acompanyades de Raynald Colom «Steel» amb el quartet original que vindran a presentar el seu nou treball The Barcelona Sessions.

03

Cerveses del Món

Un esdeveniment a l´aire lliure a on viatjarem per les diferents regions i cultures que més han influenciat la cervesa al llarg de la seva història. Hi haurà desgustacions, classes especialitzades, menjar de carrer, música en viu i activitats i espectacles infantils. 

04

Sour & Bitter

Cerveses àcides vs cerveses amargues, qui guanyarà? Fem una selecció de cerveses del món que destaquen per la seva acidesa o per la seva amargor, i les maridem, i els hi posem música.

05

Pint of Science

El festival Pint of Science té com a objectiu oferir xerrades interessants, divertides, importants, sobre les últimes investigacions científiques, en un format accesible al públic. I tot això en un bar! 

06

El Fòrum de la Cervesa

El primer fòrum cultural sobre la cervesa de la nostra ciutat. Descobrirem les cultures i els estils que més han influenciat en la història de la cervesa. Hi haurà conferències, tallers, xerrades i vàries masterclass a càrrec de reputats cervesers.

VOLS ESTAR INFORMAT?

Si vols estar informat de l’Agenda Cervesera i de totes les activitats de l’Associació, subscriu-te al nostre newsletter.