Agenda Cervesera

01

L'Acadèmia de la Cervesa

Ipa, doble ipa, triple ipa, DDH ipa, porter, stout, lambic, gueuze, saison, grisette, barrel-aged double imperial stout… Algú s’ha perdut? Cap problema, arriba l’Acadèmia de la Cervesa.

.

02

Black & Soul

Presentem el maridatge més obscur. Una selecció exclusiva de cerveses negres locals i internacionals acompanyades de Raynald Colom «Steel» amb el quartet original que vindran a presentar el seu nou treball The Barcelona Sessions.

03

Sour & Bitter

Al Sour&Bitter centrarem l’atenció en aquest tipus de cerveses, maridat amb menjar i sense oblidar mai les cerveses amargues.

També projectarem el documental “Lambic: About Time & Passion” de Dani Ruiz  sobre la cultura de la cervesa àcida.

I escoltarem a l’Ariel Caballero, jutge certificat del BJCP (Beer Judge Certification Program), que ens acabarà d’il.lustrar sobre aquest estil de cerveses.

 

04

Trappist Beer Day

Un festival, que farem en format reduït a causa del Covid, on farem un recorregut per les cerveses trappist de la mà de l’expert en cerveses belgues Erick Coene.

05

Cerveses del Món

Un esdeveniment a l´aire lliure a on viatjarem per les diferents regions i cultures que més han influenciat la cervesa al llarg de la seva història. Hi haurà desgustacions, classes especialitzades, menjar de carrer, música en viu i activitats i espectacles infantils.

 

VOLS ESTAR INFORMAT?

Si vols estar informat de l’Agenda Cervesera i de totes les activitats de l’Associació, subscriu-te al nostre newsletter.