Manifest

Manifest Cerveser

El món cerveser ha canviat molt des del 2013, quan vam inaugurar la primera Fira de Cervesa de Sabadell a l’edifici de la Fira. L’interès per la cervesa ha crescut exponencialment i s’ha estès tant a nivell internacional com local. La concepció del què és i el què pot arribar a ser la cervesa està en constant evolució.

Sabadell, capital cervesera.

Des de l´Associació Sabadell Cerveser volem ubicar la nostra ciutat com a punt de referència dins d´aquest nou mapa cultural al voltant de la cervesa. Volem fer de Sabadell una capital cervesera i convertir als sabadellencs en veritables experts cervesers. Fer que conegueu, gaudiu i interpreteu la cervesa, mentre disfruteu de la cultura i la gastronomia com mai abans ho havíeu fet.

La cervesa és cultura. 

El què estem vivint globalment és el renaixement de la cervesa, una de les begudes més antigues de la humanitat. Cervesa i civilització son inseparables. La cervesa està lligada històricament al progrés humà. És humana, civilitzada i social.

Des d´aquest punt de vista, entenem la cervesa com a element cultural d´una societat. I com a tal, volem integrar-la a la cultura de la nostra ciutat. Volem que conjuntament descobrim i explorem la tradició cervesera i la innovació actual, així com la infinitat d’aromes, sabors i estils que conformen l’univers de la cervesa i maridar-la amb altres expressions culturals.

L´agenda cultural cervesera de Sabadell.

Amb tot això, gràcies al suport que ens ha donat la ciutat, proposem la primera Agenda Cultural Cervesera de Sabadell. Aquesta agenda està formada per un conjunt d’activitats culturals que ténen com a fil conductor la cervesa. Gastronomía local, música, arts escènciques i més. Tot en espais singulars de la ciutat, per a què disfrutem tots d´una experiència única.

Des de l´Associació Sabadell Cerveser recomanem un consum responsable sota el lema: Menys i millor.

Signa el manifest i et mantindrem informat de l´Agenda Cervesera de Sabadell.