cerveses àcides + cerveses amargues

Sour & Bitter

26 de setembre 2020

*Aquesta serà la primera edició del Festival Sour & Bitter, en un format reduït conseqüència del Covid.

Acidesa i amargor

Quan es parla de cervesa, habitualment s’associa amb l’amargor. Però el món de la cervesa té un ventall molt ampli de sabors on hi destaquen les cerves àcides o sours. Cerveses àcides? Sí, un món per a descobrir.

Al Sour&Bitter, centrarem l’atenció en aquest tipus de cerveses, un dels estils amb més tradició i que actualment està guanyant més adeptes entre la comunitat cervesera. Tot això, maridat amb menjar i sense oblidar mai les cerveses amargues.

Projecció del documental «Lambic» i Tast maridatge de cerveses àcides

Projecció del documental “Lambic: About Time & Passion”

També projectarem el documental “Lambic: About Time & Passion” de Dani Ruiz  sobre la cultura de la cervesa àcida. Un treball de referència que està tenint molt bona acollida. Coneixerem la història d’aquestes cerveses, la seva filosofia i els cervesers -locals i internacionals- que estant mantenint viva aquesta llarga cultura cervesera.

I escoltarem a Ariel Caballero, jutge certificat del BJCP (Beer Judge Certification Program), que ens acabarà d’il.lustrar sobre aquest estil de cerveses.

Mesures Covid. Aforament limitat. Reserva la teva entrada!

18h Obrim portes per facilitar una entrada esglaonada i que no es formin cues. El bar estarà obert.

19.30h Xerrada sobre estils àcids a càrrec d’Ariel Caballero

20h Projecció del documental «Lambic: About Time & Passion»

21h Tast maridatge de cerveses àcides (Preu: 10€ per persona)

MESURES DE PREVENCIÓ

L’aforament és limitat i es distribuirá en taules de 2 o 4 persones. S’han de reservar les entrades de tot el grup de manera conjunta, a la mateixa comanda.

Mesurarem la temperatura corporal i es facilitarà gel hidroalcohòlic a l’entrada del recinte. Es necesari l’ús de mascareta per accedir i circular pel recinte.